Udělejte si radost zimním, večerním foto portrétem a zároveň přispějte Fondu ohrožených dětí. Přijďte na benefiční vánoční portrétní focení.

  • Kdy: Ve čtvrtek 20. prosince od 18 hodin (do 19:30 nebo podle potřeby do noci)
  • Kde: Na břehu Vltavy pod Rašínovým nábřežím, kolem Jiráskova mostu. Zobrazit na mapě.
  • Jak mne poznáte: Podívejte se na mou fotku. Buď mne zachytíte přímo při focení nebo budu postávat s fotoaparátem na krku a stativem s bleskem vedle sebe.

Platba – i plavba, jsme přece hned u Vltavy – je dobrovolná. Výtěžek z akce půjde na účet Fondu ohrožených dětí, který pomáhá týraným, zanedbávaným a sociálně ohroženým dětem.

Břeh Vltavy nabízí mnoho krásných prostředí pro portréty, noční Praha má svůj půvab a mráz vám vykouzlí na tvářích to nejlepší líčení. A pokud bude sněžit, bude vystaráno i o třpytky do vlasů a na oblečení. Pro zahřátí budu nabízet horký čaj i něco tvrdšího (nakoupeného ještě před metylovou aférou).

Podle počtu benefičárů prahnoucích po jedinečném vánočním portrétu se vám budu moct věnovat více nebo méně. Každopádně každý, kdo mi zanechá svou e-mailovou adresu, dostane v dalších dnech ode mne jeden portrét. V lepším případě, když nic nepopletu, svůj.

Přijďte sami, přijďte s přítelem či přítelkyní, s dětmi, s kočkou, psem či papouškem, přijďte rozjařeni i zakaboněni. Hlavně přijďte! Těším se na vás!

PS: Pokud to nebudete moci najít, zavolejte mi: 608 304 622.